1100 Kalorilik Protein Diyet Listesi

1100 kalorilik protein diyetinde günlük kalori alımınız 1100 kaloridir. Hızlı kilo vermenizi sağlayan 1100 kalorilik protein diyet listesini uygularken sağlık ve hızlı kilo verme açısından mutlaka spor ve egzersiz de yapmalısınız. 1100 kalorilik protein diyetini çok uzun süre uygulamak metabolizmanızı yavaşlatacağı için sağlıklı değildir. 1100 kalorilik protein diyet listesini uygulamayı bir anda bırakırsanız hızlı kilo almanıza sebep olacaksınızdır. Peki, 1100 kalorilik protein diyet listesi kaç kilo verdirir? 1100 kalorilik protein diyet listesi oluştururken nelere dikkat etmeliyiz? 1100 kalorilik protein diyet listesi örnekleri nelerdir? Vb. Sorularınızın cevabını sayfamızın devamında bulabilirsiniz.

1100 Kalorilik Protein Diyet Listesi Kaç Kilo Verdirir?

1100 kalorilik protein diyetini uygularken egzersiz ve spor da yaparsanız vücudunuzun yapısına göre ortalama haftada 3 – 4 kilo verebilirsiniz ki bu da 1 ayda 12 ila 16 kilo verebileceğinizi göstermektedir.

1100 Kalorilik Protein Diyet Listesi Örneği

1100 kalorilik protein diyet listesi örneğinde protein ağırlıklı yiyecekler bulunmalıdır. Örneğin tavuk haşlama veya tavuk ızgara, yağsız sığır eti, ızgara balık, haşlama balık, konserve ton balığı vb. gibi. Ve bu proteinleri kalori ve sağlığınız açısından sebzeyle dengelemelisiniz. Örneğin ana öğünlerden akşam ve öğlen yemeğinden hangisinde protein ağırlıklı beslendiyseniz diğer öğünde sebze ağırlıklı beslenmelisiniz.

Kahvaltı
1 tane haşlanmış yumurta
1 dilim peynir, domates, salatalık
1 dilim çavdarlı ekmek veya 1 dilim tam buğday ekmek
Yeşil çay
Ara öğün
1 adet meyve (elma, armut, muz vb.)
Öğlen yemeği
Mevsim yeşilliklerinden oluşan 1 porsiyon salata
Sadece sebzelerden oluşan türlü yemeği
1 adet çavdarlı ekmek
1 kâse yoğurt
Ara öğün
5 adet badem
5 adet ceviz
Akşam yemeği
Balık (tercihe göre haşlama veya ızgara)
Roka, tere yeşilliklerinden oluşan salata
1 kâse çorba (terbiyesiz bir çorba türü)
Ara öğün
2 adet meyve (elma, armut, muz vb.)

1100 kalorilik protein diyet listesini uygularken aynı zamanda bol miktarda su içmelisiniz. Suyun kalorisi yoktur ve sağlığınız açısından çok önemlidir bu yüzden su içmeyi unutmayınız.

Yorum yapın