2100 Kalorilik Protein Diyet Listesi

2100 kalorilik protein diyet listesiyle birlikte aç kalmadan kilo verebilirsiniz. Günlük yemek alışkanlığınızda porsiyonları azaltarak kilo vermeniz artık mümkün. Ayrıca protein diyeti olmasından dolayı da sağlıklı beslenip verdiğiniz kiloları bir daha almazsınız. Daha önceki yazımızda 2100 kalorilik diyet listesini sizlerle paylaşmıştık. Şimdi 2100 kalorilik protein diyet listesiyle sizlerleyiz. 2100 kalorilik protein diyet listesi nasıl yapılır? 2100 kalorilik protein diyet listesinde neler tüketilmelidir? 2100 kalorilik protein diyet listesinde neler tüketilmemelidir? 2100 kalorilik protein diyet listesi ve daha fazlası yazımızın devamında yer almaktadır.

Aşağıda sizler için hazırladığımız 2100 kalorilik diyette 300 gr protein bulunmaktadır. 2100 kalorilik protein diyet listesi sayesinde bir haftada 1-2 kilo verebilirsiniz. Yapacağınız diyete ek olarak her gün düzenli 30 dk egzersiz yapmanız ve günlük 2,5 litre su tüketmeniz gerekmektedir. Bu sayede fazla ödemlerinizden çabuk kurtulabilir ve kilolarınızdan kurutulurken de vücudunuzun daha sıkı durmasını sağlayabilirsiniz.

2100 Kalorilik Protein Diyet Listesi Nasıl Yapılır?

2100 kalorilik protein diyet listesi için sizlere bir günlük özel program hazırladık. Hazırladığımız bir günü dikkate alarak sizde yiyebileceğiniz besinleri seçip 1 haftalık liste oluşturabilirsiniz. Şunu unutmayın ki başkalarının hazırladığı listeye bağlı kalmanız kendi hazırladığınız listeye bağlı kalmanızdan çok daha zordur. Bu sebeple bir günlük 2100 kalorilik diyet listemizi dikkate alarak en uygun şekilde kendi listenizi hazırlayabilirsiniz.

2100 Kalorilik Protein Diyet Listesi Örnek Program

2100 kalorilik diyet listesinde öncelikle her sabah uyandığınızda 1 bardak ılık su ve 3 adet kuru kayısı tüketmeniz gerekmektedir. Bu sayede metabolizmanız ve sindirim sisteminiz daha rahat çalışacaktır.

Kahvaltı
1 dilim beyaz peynir
5 adet zeytin
1 adet haşlanmış yumurta (haşlanmış yumurta sevmeyenler tavada bir çay kaşığı zeytinyağı ile omlet yapabilirler)
Domates, salatalık
Bol yeşillik
2 dilim tam buğday ekmeği
1 bardak çay ya da kahve
Ara Öğün
6 adet kavrulmamış badem
1 bardak yeşil çay
Öğle Yemeği
1 porsiyon köfte
1 kase yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği
Ara Öğün
5 adet grisini
1 bardak kahve
Akşam Yemeği
1 kase çorba
1 porsiyon sebze yemeği
Bol yeşillikli salata (az zeytinyağı ile)
1 bardak ayran
5 yemek kaşığı makarna
Ara Öğün
1 orta boy meyve
1 bardak süt

2100 kalorilik protein diyet listesinde 300 gr protein bulunmaktadır. Yukarıda da dediğimiz gibi diyet listenize ek olarak her gün egzersiz yapıp, bol su içmeyi unutmamalısınız. Diyet listenizi hazırlarken meyve tercihinizi zevkinize göre değiştirebilirsiniz. Kuruyemişleri de aynı şekilde sevdiğiniz kuruyemişleri tüketebilirsiniz. Köfte yerine ızgara balık ya da ızagara tavuk tercih edebilirsiniz. Beyaz peynir yemiyorsanız top peynir ya da kaşar peyniri tercih edebilirsiniz.

Yorum yapın