1400 Kalorilik Protein Diyet Listesi

1400 kalorilik protein diyet listesi ile fazla kilolarınızdan aç kalmadan kurtulabilirsiniz. Ayrıca protein diyeti olmasından dolayı da vereceğiniz kiloları yağlarınızdan yakarak sağlıklı bir şekilde kilo vermenizi de sağlamaktadır. Daha önce sizlerle 1400 kalorilik diyet listesinin 7 günlük programını https://diyetlistesi.blog/1400-kalorilik-diyet-listesi/ yayınlamıştık. Bu sefer sizler için protein ağırlıklı 1400 kalorilik protein diyeti hazırladık. 1400 kalorilik protein diyet listesi nedir? 1400 kalorilik protein diyetinde neler tüketmeliyim? Vb. merak ettiğiniz tüm soruların cevapları yazımızın devamında yer almaktadır.

1400 kalorilik protein diyet listesi ile sağlıklı ve kalıcı kilo verebilirsiniz. Ayrıca bu diyet ile kilo verirken aç kalmanıza gerek kalmamaktadır. Doğru şekilde 1400 kalorilik protein diyetine ek olarak her gün düzenli egzersiz yaparak kilo vermenize katkıda bulunabilirsiniz. Her gün düzenli olarak 1400 kalorilik protein diyet listesini uygularsanız bir haftada 5-6 kilo verebilirsiniz.

1400 Kalorilik Protein Diyet Listesi Örnek Program

Sizler için örnek 1400 kalorilik protein diyet listesi hazırladık. Örnek diyet listesine bakarak sizlerde 1 haftalık diyet listenizi oluşturabilirsiniz. İşte 1400 kalorilik protein diyet listesi şöyledir;

Kahvaltı
1 dilim beyaz peynir
5 adet zeytin
Domates, salatalık
Bol yeşillik
1 dilim tam buğday ekmeği
Ara Öğün
3 adet ceviz içi
1 bardak yeşil çay
Öğle Yemeği
1 porsiyon ızgara köfte
Bol yeşillikli salata (az zeytinyağı ile)
1 bardak ayran
Ara Öğün
3 adet light bisküvi
1 adet meyve
Akşam Yemeği
1 kase sebze çorbası
1 kase yoğurt
Bol yeşillik salata (az zeytinyağı ile)
Ara Öğün
1 bardak süt

1400 Kalorilik Protein Diyet ListesiYukarıdaki diyet listesindeki toplam kalori değer 1400 kaloridir ve protein değeri 240 dır. Bu diyet listesini uygularken sabah aç karnına 1 bardak ılık su ve yanında 3 adet kuru kayısı ya da 2 adet incir yemelisiniz. Bu sayede metabolizmanız hızlanacak ve sindirim sisteminiz daha rahat çalışacaktır. Ayrıca bu diyetinize ek olarak her gün düzenli yaptığınız egzersizler ile daha hızlı kilo verebilirsiniz. Ve her gün 2,5 litre su tüketerek fazla ödeminizden kolayca kurtulabilirsiniz.

Yorum yapın